Nyvest Atletik leftstartsiden

Resultater fra Hans Rømers Marathon 2017

Der blev sat ny løbsrekord på halvmarathondistancen ved Hans Rømers Marathon i dag. Gosa Tadese, Nyvest løb de 21,1 km i tiden 1.16.35 og det er godt ét minut hurtigere end den tidligere rekord på 1.17.56 sat i 2009 af Peter Paldan Sørensen. Det skal bemærkes, at der er ændret på ruten siden 2009, hvor starten gik fra Skydebanehuset. Den nuværende rute er 21,1+ km.

Hurtigste kvinde på halvmarathondistancen var Monica Farner, SAC St. Gallen i Schweiz. Hun gennemførte de 21,1 km i tiden 1.38.56.

Gitte Holmsberg, TIF var første i løber i mål på marathondistancen i tiden 3.42.19. Hos mændene var Henrik Debel, Vestermarie første løber i mål i tiden 4.09.31.

På den kvarte marathon vandt Anette Bidstrup, Viking Atletik / KAAS Running hos kvinderne og Michael Lambæk Nilesen, Svaneke Park Bio hos mændene.

Se alle resultater fra løbet her. Fra samme link kan der ligeledes printes diplomer.

Billeder fra løbet oploades senere her på siden. Det vil endvidere være muligt at se billeder fra løbet under Facebook gruppen Nyvest Atletik.

11 Apr 2024

BM Kort Cross og Cross Cup 5. løb blev afholdt i området omkring Onsbæk Blokhus [ ... ]

Læs mere...
03 Apr 2024

Torsdag den 11. april 2024, kl.18.00 afholdes BM Kort Cross og Cross Cup 5. løb. [ ... ]