Instruktør arrangement i Tosselilla

Som tak for de mange timers frivilligt arbejde de mange instruktører og hjælpere ligger i foreningen hver sæson, blev de i år inviteret på tur til Tosselilla i Sverige. Her er en beskrivelse fra en af de unge deltagere

Søndag morgen d. 11/6 rejste 31 instruktører og hjælpeinstruktører fra gymnastikafdelingen i Nyvest til Sveriges forlystelsespark og badeland Tossalilla. Her skulle der hele dagen leges og bades i parkens faciliteter, og hygges med 30 af de andre vi hele året havde arbejdet sammen med, lige indtil turen igen gik hjem søndag aften.

Turen startede med et par små stop langs østkysten til Tossalilla. Her blev der både set gamle, historiske Viking sten, men også både lavet beroligende og sjælelig Qi gong og hjernegymnastik for alle.

Derefter gik turen til Tossalilla, hvor der blev prøvet forlystelser som sving-sving arm, drejende tekopper og gokart - alle ting, der fik selv de voksende til at skrige lidt. Senere på dagen var der disket op med masser af hotdogs til middagsmad og masser af hygge, hvorefter det stod på badeland. Her blev der prøvet vilde og hurtige vandrutsjebaner eller bare nydt det dejlige vejr.

Kl. 17 gik turen hjem igen, med et stop ved Simrishamn til at spise lidt aftensmad. Efter en ventetid på en halv time, ankom vi igen til Rønne 22:30, med en tur i baglommen, der helt klar har været super hyggeligt, men også været med til at styrke fællesskabet blandt instruktører og hjælpeinstruktører en helt del.

Alt i alt en super god tur vi alle har nydt!