20.000 kr doneret til Gymnastik og Dans

For et par uger siden, fik vi en henvendelse fra Banko, med en rigtig dejlig besked. Bankofolkene havde bestemt at donére 20.000 kr. til Gymnastik og Dans, fordi vi har så mange unge udøvere. En virkelig dejlig økonomisk hjælp, som vi er meget glade og taknemmelige over. Så en kæmpe stor tak til Banko.

Lige præcis i denne sæson er beløbet kærkomment, da vi har rigtig mange instruktører og hjælpeinstruktører, der skal på kurser indtil flere gange. Så penge som disse er med til, at vi på længere sigt holder gang i fødekæden af instruktører og fortsat kan sikre udvikling i afdelingen de kommende år. Endnu engang tak til Banko.

Der afholdes banko hver anden mandag aften i Nyvest Centret og de vil meget gerne have nogle ekstra hænder til hjælp. Så vi vil gerne opfordre gymnastikforældrene til at overveje, om de ikke kunne afse, bare en enkelt mandag aften i kommende sæson til at give en hånd med, så at der også i de kommende år kan være støtte til de unge i Nyvest. Kontakt Egon Andersen på tlf. 22722883.