Obs Obs Obs

Så er der igen ændringer i Corona-regelsættet – og dermed brug for vores omstillingsparathed…

Udmeldingerne der kom fredag aften, primært nedsættelsen af forsamlingsantallet til 10, bevirker at nogle af vores hold må holde pause i 4 uger.

Følgende hold  

  • Fortsætter uændret: Ramasjang, RH1-RH5, SHOG, RytmeNørd.
  • Holder pause fra nu og foreløbig indtil d.22. november: RH7, Effekt, Drenge 40+, Frisk Motion (Gulv+Stol).

Når det bliver klart, hvilke vilkår vi bliver underlagt efter den fire ugers periode, vil I høre fra os igen med evt. justering af retningslinjerne.

 

Indtil videre er der følgende praktiske retningslinjer I skal være opmærksomme på og efterleve:

  • Alle over 12 år skal bære mundbind i Nyvest Centret. Kun når vi er aktive i hallen/salen, kan det aftages. I skal selv medbringe mundbind og når det aftages, skal det opbevares i ens ejendele, så sammenblanding undgås.
  • Aflevering og afhentning skal i videst mulig omfang ske udendørs, da forsamlingsforbud på over 10 for voksne, også gælder i Centret.
  • Det er muligt at opholde sig i cafeteriet, MEN kun så længe der ikke er over 10 personer i lokalet og kun med mundbind, så længe man ikke sidder ned.
  • På denne årstid kan fodtøj være vådt og beskidt. Med lukkede omklædningsrum, vil vi bede alle aktive om at tage en plastpose med, hvori hver især kan opbevare sit fodtøj, så dryp fra fodtøjet ikke ødelægger gulvet i hallen.
  • Resten af sæsonen ved vi af gode grunde ikke, hvordan vil forløbe. MEN vi vil holde gang i flest mulig aktiviteter – også selvom der kommer pauser og begrænsninger. Opvisningsdragterne har vi derfor besluttet at konvertere til en god kvalitet T-shirt med tryk, der bliver ens for alle hold.
  • Der er ingen af os der ønsker disse begrænsninger, men vi må hjælpes ad med at få det bedste ud af det og samtidig passe godt på hinanden. Husk i den forbindelse, at hvis du eller dine nære, har de mindste sygdomssymptomer, så bliv hjemme.

 

Håber alle er behjælpelige med, at vi passer på hinanden yes 

Mange hilsner og god fornøjelse

Bestyrelsen