Tak for denne corona-sæson

Hej  Nyvest’ere

                     

Det er 1. marts og vi har lovet en udmelding på, hvad der skal ske i Nyvest Gym. og Dans.

                      Det blev desværre heller ikke i denne omgang, at der blev åbnet for indendørs idræt – og værst af alt, så er der ikke noget konkret i udsigt. Dette har fået bestyrelsen til at beslutte følgende:

v      Vi lukker ”formelt” vintersæsonen – og der bliver heller ingen forlængelse af sæsonen hen over foråret, som vi tidligere satsede på.

v      Alle opvisninger – både lokalt og DGI’s – er aflyst. Dette gælder også den bebudede Open Air-opvisningen lige før sommerferien, som vi havde håbet kunne blive et alternativ til det aflyste i marts.

v      Bliver der mulighed, vil vi overveje enkeltstående aktiviteter i forår/sommer. I så fald melder vi det ud via hjemmeside og facebook.

v      Vi er rigtig kede af, at denne sæson også ender på samme måde som sidste år. Derfor har vi valgt, at returnere pengene for de betalte opvisningsdragter. Enkelte har valgt at donere pengene til afdelingen for at støtte det fortsatte frivillige arbejde, hvilket vi er meget taknemmelige for og værdsætterJ. Skulle du endnu ikke have nået at svare på mailen, der er sendt til de hold hvor dragtpenge er betalt, beder vi dig skrive til Randi på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  senest d. 15. marts 2021, så vi kan afslutte dragtregnskabet. Hører vi intet inden denne dato, vil pengene indgå i de fremtidige aktiviteter i afdelingen.

v      Hvor trist det end er, at vi ikke kan lave aktiviteter, som vi plejer, må vi glæde os over, at Bornholm nu er i første række når det gælder genåbning. Så alle de bedste ønsker for et godt forår og tak for opbakningen på forskellig vis gennem denne helt igennem anderledes sæson. 

Instruktører og Bestyrelse