Info til instruktører

I Gymnastik og Dans benyter vi systemet Conventus som medlemssystem.

Er du instruktør, skal du tilmeldes "instruktørholdet". Har du tidligere været instruktør, eller medlem i foreningen, skal du ikke gøre noget - vi sørger for at tilføje dig holdet. Har du derimod ikke været medlem eller instruktør inden for de sidste par år, skal du oprettes og tilmeldes på ny - det gør du på knappen herunder.
Det er altså KUN hvis du ikke allerede er registreret hos os, at du skal tilmelde dig herunder. Er du i tvivl, så kontakt bestyrelsen.

Det vil se ud som om, at der ikke er plads på holdet - men det passer ikke! Det er en opsætning vi er blevet nødt til at lave, så vi kan kontrollere, hvem der tilmelder sig som instruktør og hjælpeinstruktør.
Når du er "godkendt" vil du få en mail herom.

Som instruktør eller hjælpeinstruktør i Nyvest har du frikontingent på et andet hold i afdelingen. Efter du er godkendt, og har fået tilsendt dine loginoplysninger, kan du derefter tilmelde dig et af vores hold - ganske gratis. 

Hvis du ikke selv er gymnast, og i stedet ønsker at bruge dit frikontingent på dit barn, skal du dog kontakte holdets kontaktperson, for at få tilmeldt dit barn.

 

Instruktørfolder

I instruktørfolderen kan du få svar på mange af de spørgsmål, der unægtelig vil melde sig.

Læs instruktørfolderen her

 

Instruktørlogin i Conventus

Instruktører vil også blive oprettet som brugere i medlemssystemet Conventus, så de kan kommunikere med holdets medlemmer, tjekke op på betaling af dragter m.m.

Til login som bruger, bruges der et andet login end det, man har som medlem. Som instruktør vil du få dette tilsendt, kort efter sæsonstart.

Login til Conventus

 

Kursusansøgning

Som instruktør er det vigtigt hele tiden at udvikle og forny sig.

Vi bestræber os på, at sende vores instruktører af sted på kursus hver sæson. Men som alle nok ved, så skal økonomien også hænge sammen. 

Derfor beder vi dig et ansøgningsskema, så vi i bestyrelsen kan tage stilling til dine ønsker om kurser.

Ansøgningsskema

 

 

Nyheder fra gymnastik og dans

17 Apr 2024

SHOG-holdet har overnatning fra lørdag d. 25/5 kl. 12.45 til søndag d. 26/5 [ ... ]

Læs mere...
20 Feb 2024

Vi gentager succesen fra sidste år og holder igen i år caféfest efter opvisningen [ ... ]

Læs mere...
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30